نمایش 1–15 از 17 نتیجه

نمایش 15 20 35

خرید آجیل

میخواهیم نحوه ی خریدآجیل با کیفیت را به شما آموزش دهیم:

از خرید آنهایی که پوسته‌هایی دارند که ترک یا سوراخ دارند خودداری کنید.. هنگام خرید آجیل پوست کنده، به دنبال یکنواختی و رنگ خوب باشیداگر رنگ آجیل تیره باشد نشان کهنگی آن است هنگام خرید آجیل های بدون پوسته، آجیل هایی را انتخاب کنید که ترد و چاق به نظر می رسند. آجیل هایی که چروکیده به نظر می رسند ممکن است کیفیت پایینی داشته باشند و به احتمال زیاد برای مدت طولانی در قفسه نشسته اند. آجیل های موجود در پوسته قیمت کمتری دارند و ماندگاری بیشتری دارند، زیرا لایه بیرونی آنها را در برابر نور و هوا محافظت می کند. در صورتی که ترجیح می دهید محصول را به صورت عمده خریداری کنید، مطمئن شوید که هیچ نشانه ای از آلودگی احتمالی آفت یا کپک وجود ندارد

buy nuts

چگونه می توان بادام مرغوب را تشخیص داد؟

برای تشخیص رطوبت بادام، ۸ تا ۱۰ عدد بادام را در ظرف فولادی بریزید و خوب تکان دهید. اگر صدا شبیه برخورد سنگ به سطح فولادی است، به این معنی است که بادام خوب است. اما اگر صدای سرکوب شده رخ دهد به این معنی است د.که بادام تقلبی است.با خریدآجیل از آجیل و خشکبار نوری از کیفیت آجیلها مطمئن باشید

ترجیح دادن محصولات ارگانیک؛

هنگام خرید آجیل، فصلی بودن را در نظر داشته باشید. با وجود اینکه آجیل در تمام طول سال در دسترس است و برای مدت طولانی قابل نگهداری است، آنها فصلی نیز هستند و با گذشت زمان از نظر ارگانولپتیک بدتر می شوند.

در محصولات پوسته‌دار، در صورت امکان، همیشه آن‌هایی را انتخاب کنید که “پوست” دارند: پوست بیرونی آجیل پوست‌دار تا حدی آنها را از ترشیدگی محافظت می‌کند و نسبتی از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی را به محصول اضافه می‌کند. اگر پس از باز کردن کیسه، محصولات پوست کنده را خریداری می کنید، آنها را سریعتر مصرف کنید.

از سوی دیگر، ترفندهای خاصی برای هر نوع ماده خام وجود دارد که به شما امکان می دهد بفهمید که آیا یک محصول از کیفیت خوبی برخوردار است یا خیر:

بادام: با توجه به چربی های غیراشباع بالای بادام قبل از خرید، مراقب محصولات فله باشید، بهتر است همیشه آنها را بچشید و در مواقعی که این امکان وجود ندارد، آنها را بو کنید تا از فاسد نشدن آنها مطمئن شوید. یکی دیگر از مواردی که باید به آن توجه کرد وجود بادام تلخ است: یافتن مقداری بادام تلخ در کیسه بادام شیرین ممکن است طبیعی باشد، اما وقتی درصد بادام تلخ بسیار بالا باشد به این معنی است که محصول بی کیفیت است.

بادام هندی: رنگ روشن از امتیازات بادام هندی با کیفیت است. جنبه مهم دیگری که باید در نظر گرفته شود این است که سطح یکنواخت و عاری از لکه باشد.

فندق: در فندق های پوست کنده، رنگ داخل دانه باید روشن، یکنواخت و عاری از لکه یا علائم پوسیدگی باشد.

بادام زمینی: دانه نباید در داخل غلاف “رقص” کند، اگر تکان دادن صدا ایجاد کرد به این معنی است که محصول ضعیف ذخیره شده است یا محصول قدیمی است.

مغزگردو: برای محصول پوست کنده، مغز گردو باید رنگی یکنواخت و متمایل به کهربایی و بدون لکه باشد، زیرا وجود لکه می تواند نشانه عفونت قارچی یا کپک باشد. میوه نباید خشک شود و سطح آن چروکیده نشود.

پسته: وقتی پسته می رسد، دانه آن متورم می شود و پوسته آن به طور طبیعی می شکند. اما پسته هایی در بازار وجود دارد که قبل از رسیدن برداشت می شوند و پوسته آن به صورت مکانیکی باز می شود. برای فهمیدن اینکه آیا مهره پسته به طور طبیعی باز شده است و بنابراین پسته بالغ شده است، می توان پوسته را طوری فشار داد که انگار می خواهید دوباره آن را ببندید: اگر دو نیمه پوسته نتوانند دوباره بسته شوند، به این معنی است که به طور طبیعی باز شده است، اما اگر دوباره بسته شوند، به این معنی است که به صورت مکانیکی باز می شود.

گردو: مراقب گردوهایی با پوسته بیش از حد سبک باشید: اگرچه ممکن است در واقعیت زیباتر به نظر برسند، اما ممکن است تحت فرآیند سفید کردن با محصولات شیمیایی (مانند هیپوکلریت سدیم) قرار گرفته باشند. گردوهای پوست کنده، غنی از اسیدهای چرب غیراشباع، به سرعت فاسد می شوند، بنابراین مهم است که آنها را محکم بسته، خنک و احتمالاً در تاریکی نگه دارید تا روند کار را کاهش دهید. ضمناً هرچه پوست گردو شفاف تر باشد، کیفیت محصول بالاتر می رود.

واضح است که اینها نشانه های بسیار کلی درهنگام خریدآجیل هستند. کیفیت آجیل بسیار تحت تأثیر فصل، آب و هوا و سال برداشت است و از سال به سال متغیر است. به همین دلیل، سال‌هایی وجود دارد که برداشت فراوان و باکیفیت است و سال‌هایی است که ممکن است برداشت ضعیف‌تر و با کیفیت متوسط یا پایین‌تر باش

مهم ترین عاملی که در خرید آجیل به صورت عمده باید در نظر گرفت این است که محتوای چربی آن ها را مستعد ترشیدگی می کند. به دنبال منبعی باشید که می دانید گردش مالی خوبی دارد تا اطمینان حاصل کنید که آجیل هایی که خریداری می کنید تا حد امکان تازه هستند.برای خریدآجیل تاره به فروشگاه آجیل و خشکبار نوری مراجعه کنید.

آجیل های خریداری شده در سوپرمارکت ها یا فروشگاه های مواد غذایی ویژه در شیشه ها، قوطی ها و بسته های در بسته های خلاء در برابر قرار گرفتن در معرض هوا محافظت می شوند که به حفظ تازگی کمک می کند. با این حال، چنین بسته بندی اغلب به یک گروه غذایی نسبتاً گران قیمت اضافه می کند. همچنین می‌خواهید برچسب‌ها را بخوانید تا از خرید آن‌هایی که با روغن برشته شده یا دارای مواد افزودنی هستند، خودداری کنید.

از خرید آجیل بو داده شده در روغن خودداری کنید. با وجود همه آن روغن های طبیعی، افزودن روغن بیشتر به آجیل اضافی است – البته ناسالم نیست

چگونه می توان فهمید که آجیل مرغوب است؟

آجیل و دانه ها

اگر طعم آن ترش یا تلخ باشد، ممکن است فاسد شده باشند. اگر آجیل یا دانه ترش باشد، ممکن است متوجه بوی نامطبوع ماهی نیز شوید. اگر رنگ آنها تیره شد، چروک شد یا کپک زد، دیگر خوب نیستن

از کجا بفهمید آجیل تازه است؟

اگر نمی توانید از بوی آجیل خود بفهمید که فاسد شده اند یا نه، ممکن است یک تست طعم کوچک را امتحان کنید تا همان را مشخص کنید. یک تکه کوچک از مغزتان را بشکنید و بخورید. طعم و مزه آجیل بلافاصله شما را دفع می کند. طعم آجیل ترش مزه تند و تلخی است.

nuts

آیا آجیل باید در یخچال بماند؟

آجیل. چربی های غیراشباع شکننده آجیل می توانند به سرعت فاسد شوند. در حالی که ممکن است به سلامتی شما آسیب نرساند، قطعا می تواند خبر بدی برای طعم باشد. با قرار دادن آجیل در ظرف پلاستیکی یا شیشه ای در بسته در یخچال به مدت چهار تا شش ماه، طعم تازه خود را حفظ کنید.

پنج آجیل که ممکن است به کاهش وزن کمک کند عبارتند از: بادام، بادام هندی، پسته، فندق و گردو. این آجیل سرشار از چندین ماده مغذی ضروری است که باعث کاهش وزن می شود.د…

هنگام خرید آجیل های بدون پوسته، آجیل هایی را انتخاب کنید که ترد و چاق به نظر می رسند. آجیل هایی که چروکیده به نظر می رسند ممکن است کیفیت پایینی داشته باشند و به احتمال زیاد برای مدت طولانی در قفسه یا سطل زباله نشسته اند. آجیل های موجود در پوسته قیمت کمتری دارند و ماندگاری بیشتری دارند، زیرا لایه بیرونی آنها را در برابر نور و هوا محافظت می کند.

آجیل مطمئناً یکی از سالم‌ترین انتخاب‌های غذایی است که می‌توانید انتخاب کنید، اما چگونه می‌توانید مطمئن شوید که هنگام خرید آنها ارزش پول خود را به دست می‌آورید؟

آجیل به طور گسترده در سوپرمارکت ها، فروشگاه های مواد غذایی بهداشتی و بسیاری از بازارهای خیابانی و کشاورزان موجود است. اکثر آجیل ها را می توان به صورت پوسته یا پوسته خریداری کرد. آجیل های پوست کنده یا کامل نگهداری می شوند، یا می توان آنها را به صورت پوسته پوسته، آسیاب شده یا فشرده در روغن یافت. برخی از آجیل‌ها به‌صورت تازه یا هنوز «سبز» در دسترس هستند، اما بیشتر آنها به‌صورت خشک و برشته فروخته می‌شوند.

آجیل های موجود در پوسته قیمت کمتری دارند و ماندگاری بیشتری دارند، زیرا لایه بیرونی آنها را در برابر نور و هوا محافظت می کند. هنگام خرید آجیل در پوسته، کیسه را اسکن کنید و نگاهی سریع به پوسته ها بیندازید. از مواردی که دارای شکاف، شکاف و سوراخ هستند اجتناب کنید. آجیل های فرآوری شده، از جمله آجیل هایی که بیش از حد نمک زده شده اند یا در روغن بو داده شده اند، به طور قابل توجهی عمر مفید را کاهش می دهند و اغلب قیمت را افزایش می دهند. پس مراقب باشید! اگر حتما باید آجیل شور داشته باشید، یک گزینه عالی و کم هزینه این است که خودتان در خانه آنها را نمک بزنید. نه تنها در پول خود صرفه جویی می کنید، بلکه می توانید میزان نمک را متناسب با محدودیت های غذایی یا ذائقه خود کنترل کنید.

به دلیل محتوای روغن زیاد، آجیل ها مستعد فساد هستند، به خصوص اگر به طور نامناسب نگهداری شوند. آجیل چه در پوسته و چه پوسته دار، باید در ظروف مات و بدون هوا نگهداری شود و در جای خشک و خنک نگهداری شود. کدورت از مهره ها در برابر نور محافظت می کند و مهر و موم محکم آن جذب رطوبت و بو را کاهش می دهد. نگهداری مناسب نه تنها طراوت را حفظ می کند، بلکه به آجیل اجازه می دهد ارزش غذایی خود را حفظ کند. به خاطر داشته باشید که بادام زمینی، گردو و گردو بیشتر مستعد فساد هستند، در حالی که بادام و بادام هندی کمتر مستعد فساد هستند.البته بعد از اطلاع از قیمت آجیل شاید در خرید خود مردد شوید.

اگر به فروش فوق العاده برخورد کردید، در تهیه انبار شک نکنید! می توانید مقدار اضافی آن را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید – اکثر انواع آن حدود چهار ماه در یخچال و تا یک سال در فریزر نگهداری می شوند. همچنین در نظر داشته باشید که برای دوستان خود یا میزبان مهمانی شام بعدی که شرکت می کنید، کیسه های هدیه کوچک بسازید. کافی است انواع آجیل را در یک کیسه پلاستیکی کوچک قرار دهید و با یک روبان رنگارنگ آن را ببندید.

آجیل های پوست کنده شده به درستی ذخیره شده در دمای اتاق فقط چند هفته دوام خواهند داشت، در حالی که آجیل هنوز در پوسته باید حدود چهار ماه دوام بیاورد. اگر در شیشه ها یا قوطی های مهر و موم شده نگهداری شود، حدود سه ماه فرصت دارید تا ظرف را بشکنید.

چند نکته سریع برای صرفه جویی در پول در هنگام خریدآجیل:

با اسکن سوپرمارکت خود، معمولاً می توانید آجیل را در بخش محصولات، بخش لذیذ، فله و بخش پخت یا آجیل بیابید – برای مقایسه قیمت ها بر حسب اونس وقت بگذارید. به طور معمول، مهره های مشابهی را در هر سه مکان پیدا خواهید کرد – همه با قیمت های مختلف!

برای برشته کردن آجیل در خانه، فر را از قبل با دمای ۴۰۰ درجه گرم کنید، آجیل ها را روی سینی فر پهن کنید و در فر قرار دهید.  پگردو و بادام ممکن است تا ده دقیقه طول بکشد. آجیل ها وقتی برشته می شوند که طلایی-قهوه ای شوند. آنها را روی هر چیزی بپاشید یا به عنوان یک میان وعده سالم میل کنید. طعم غلیظی که در هنگام برشته کردن به دست می آید مطمئنا راضی کننده است. برای طعم بیشتر، قبل از تفت دادن، ادویه های مورد علاقه خود را اضافه کنید.با این روشها دیگر از خرید آجیل منصرف نخواهید شد.

و به یاد داشته باشید، آن مخلوط‌های آجیل «فانتزی» با قیمت بالا واقعاً چندان شیک نیستند و می‌توانید ترکیب سفارشی خود را در خانه درست کنید. فقط همین آجیل ها را به صورت جداگانه بخرید، آنها را با هم در یک کیسه پلاستیکی بیندازید، تکان دهید تا با ادویه های مورد علاقه تان مخلوط شود، و چیز دیگری که در اطراف می شنوید، تغییر اضافی از پولی است که پس انداز کرده اید.

به طور کلی، آجیل هایی که در محیط های خنک مانند یخچال نگهداری می شوند، بیشتر از آجیل هایی که در دمای اتاق یا در محیط های گرمتر نگهداری می شوند، دوام خواهند داشت. بادام هندی که در محیط‌های گرم‌تر به سرعت فاسد می‌شوند، بنابراین نگهداری آن‌ها در یخچال در دمای تنظیم‌شده بسیار مهم است.

آجیل باید در ظروف در بسته یا کیسه های در بسته نگهداری شود تا از رطوبت و سایر آلاینده ها جلوگیری شود.

جعبه‌ها، کیسه‌ها و شیشه‌های هوادار با درب محکم برای گردو و گردو بسیار عالی عمل می‌کند، زیرا محافظت بیشتری در برابر بوهای نشت‌شده به آجیل‌ها از سایر غذاهای ذخیره‌شده در نزدیکی ایجاد می‌کند.

آجیل های پوست کنده شده، اگر به درستی نگهداری شوند، نسبت به آجیل هایی که در پوسته خود نگهداری می شوند، ماندگاری بیشتری خواهند داشت. اگر آجیل‌ها به‌درستی نگهداری نشوند، آجیل‌هایی که پوسته‌شان دست‌نخورده است، معمولاً برای مدت طولانی‌تری نسبت به آجیل‌هایی که قبلاً پوسته شده بودند، دوام می‌آورند.

گذاشتن آجیل در دمای اتاق یا هوای آزاد کم کارترین راه برای تضمین طول عمر طولانی است. اگر آجیل و دانه های خود را به صورت عمده برای تامین کافه، رستوران یا فروشگاه عمده خود خریداری می کنید، توصیه می کنیم آنها را دوباره در کیسه ها، جعبه ها یا شیشه های کوچک ببندید تا تازگی آنها را بهینه کنید.

اگر این امکان پذیر نیست، اطمینان از هوابندی کیسه های فله شما و نگهداری محصولات خود به دور از پیاز و سایر غذاهای پربو می تواند کمک کننده باشد. آجیل تمایل دارد بوی چیزهای اطراف خود را به خود بگیرد.

اطمینان حاصل کنید که انواع آجیل و دانه را جداگانه ذخیره کنید – آنها را مخلوط نکنید.

انجماد آجیل و دانه ها

برای انتخاب بزرگ‌مدت، می‌توان آجیل‌های خود را (به‌جز پست‌های پوست‌دار) در حالی که طعم آن‌ها را حفظ کرد، در صورتی که از یک ظرف بدون هوا در فریزر استفاده کنید، فریز کنید.

اطمینان حاصل کنید هر نوع آجیل را که فریز کنید. یک سال ماندن فریزر برای اکثر آجیل ها مجاز است، اما برخی از آنها بیشتر در دوام بیاورند.

نیازی نیست آجیل را بعد از انجماد آب کنید، اما می توانید آنها را خارج کنید تا از اتاق برگردند.

برای پخت و پز یا پخت می توانید از آجیل مستقیم از فریزر استفاده کنید.

یک راه سریع برای گرم کردن آجیل این است که در صورت نیاز آنها را کمی در تابه یا در فر تفت دهید.

برخی از آجیل ها سرخ شده، حاوی نمک یا شکر اضافه شده هستند. بنابراین، هنگام خرید آجیل به انواع ساده یا دارای نماد انتخاب سالم تر (HCS) توجه کنید. آجیل های حاوی HCS فاقد قند افزوده هستند و نمک و چربی کمتری دارند.

چگونه می توان فهمید که آجیل مرغوب است؟

اگر طعم آن ترش یا تلخ باشد، ممکن است چربی ها فاسد شده باشند. اگر آجیل یا دانه ترش باشد، ممکن است متوجه بوی نامطبوع ماهی نیز شوید. اگر رنگ آنها تیره شد، چروک شد یا کپک زد، دیگر خوب نیستند.

آجیل های دوست داشتنی:

و درآخر اینکه از نظر نویسنده ی سایت دوست داشتنی ترین آجیل ها آجیلهای شور هستن