در حال نمایش 14 نتیجه

نمایش 15 20 35

خشکبار چیست؟

خشکبار محصولی است که تقریباً تمام محتوای آب آن از طریق خشک کردن حذف شده است.محصول در طی این فرآیند منقبض می شود و محصول کوچک و پر انرژی باقی می ماند.کشمش رایج ترین نوع آن است و پس از آن خرما، آلو، انجیر و زردآلو قرار دارند.انواع دیگری از میوه های خشک نیز در دسترس هستند، گاهی اوقات به شکل قندی (روکش قند). اینها عبارتند از انبه، آناناس، زغال اخته، موز و سیب.میوه های خشک را می توان برای مدت طولانی تری نسبت به میوه های تازه نگهداری کرد و می تواند یک میان وعده مفید باشد، به خصوص در سفرهای طولانی که در آن یخچال در دسترس نیست.

خواص خشکبار

یک تکه میوه خشک حاوی تقریباً همان مقدار مواد مغذی میوه تازه است، اما در بسته بندی بسیار کوچکتر تغلیظ شده است.از نظر وزن، میوه خشک حاوی 3.5 برابر فیبر، ویتامین و مواد معدنی میوه تازه است.بنابراین، یک وعده می تواند درصد زیادی از مصرف توصیه شده روزانه بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی مانند فولات (منبع معتبر 1) را تامین کند.با این حال، چند استثنا وجود دارد. به عنوان مثال، محتوای ویتامین C هنگام خشک شدن میوه به میزان قابل توجهی کاهش می یابد (منبع مورد اعتماد 2).میوه های خشک به طور کلی حاوی مقدار زیادی فیبر هستند و منبع عالی آنتی اکسیدان ها، به ویژه پلی فنول ها هستند (منبع 3Trusted).آنتی اکسیدان های پلی فنل با مزایای سلامتی مانند بهبود جریان خون، سلامت گوارش بهتر، کاهش آسیب اکسیداتیو و کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها مرتبط هستند.چای بهاره لاهیجان در دسته ی خشکبار قرار میگیرند.